FIAT MRKŠA POSTAO JE OVLAŠTENI SHELL ZASTUPNIK

Trebate nabaviti novo ulje koje je specificirano od najpoznatijih proizvođača motornih vozila?
U potrazi ste za odgovarajućim motornim uljem vrhunskih karakteristika i odlične kvalitete za vaš osobni automobil ili za kombi vozilo?
Na pravom ste mjestu!

Multibrendirani auto servis Mrkša bavi se održavanjem i popravljanjem svih vrsta vozila, a važno je napomenuti i to da je servis postao ovlašteni zastupnik za Shell ulja i maziva. Točnije, nalazi se u mreži Shell brendiranih servisa unutar granica Hrvatske.

Shell je vrhunski brend koji svojim klijentima donosi samo najkvalitetnije proizvode u obliku ulja i maziva, koja od sada možete pronaći i na našoj adresi. Riječ je o najnovijim tehnologijama proizvodnje uz pomoću kojih se svakodnevno razvijaju napredna Shell ulja najnovijih generacija za sve vrste vozila.

Fiat Mrkša - ovlašteni Shell zastupnik

Ostale usluge auto servisa Mrkša odnose se na:

  • Brzi servis
  • Generalno uređenje motora
  • Usluge vulkanizera
  • Kompjutorska geometrija kotača
  • Pripremanje vozila za tehnički pregled i mnoge druge.

Ovaj Shell brendirani auto servis opremljen je vrhunskom tehnologijom i dijagnostičkim uređajima, koji osiguravaju brz i kvalitetan servis svakog vozila.  Ako su vam vrhunska kvaliteta usluge te pristupačne cijene najvažniji kriteriji odabira pružatelja usluga, auto servis Mrkša idealan je odabir. Osim toga, auto servis redovno provodi edukaciju svojih djelatnika s ciljem praćenja razvoja i novosti iz svijeta automobila.

Provjerite ulje vašeg limenog ljubimca već danas i obratite nam se s povjerenjem!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Natrag na vrh
X