Uvjeti kupnje

KUPNJA
Prilikom registracije polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena kako bi se mogla izvršiti registracija za korištenje webshopa. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom, kod prve kupnje na stranicama, a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom.
Vaši podaci potrebni su nam kako bi  poduzeće Ovlešteni servis Mrkša. potpuno i sigurno provela postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na Vašu adresu.
Na kraju postupka prijave nudi se mogućnost primanja obavijesti (newsletter) o novim proizvodima, sniženjima, nagradnim igrama i sl.
Odabir primanja obavijesti ne obvezuje Vas ni po kojoj osnovi i u svakom trenutku možete se odjaviti s liste primatelja.
Osobni podaci povjereni nama biti će brižljivo čuvani i upotrebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između djelatnika tvrtke Ovlašteni servis Mrkša i Vas kao našeg korisnika.

UVJETI PRODAJE
Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe isporučujemo po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.
Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vašu adresu, Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen Zakonom. Račun šaljemo u paket-pismu ili naknadno poštanskom službom.
Ovlašteni servis Mrkša zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

NAČINI PLAĆANJA PUTEM WEB SHOP-a

Jednokratno plaćanje:

 • Opća uplatnica/Virman
  Prilikom plaćanja općom uplatnicom, molimo da uplatu izvršite na naš IBAN: HR1924840081102287734
 • Pouzećem

PODRŠKA
Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas obratite nam se elektroničkom poštom na info@fiat-mrksa.hr
Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku!
Telefonsku podršku smo osigurali svakog radnog dana na telefon: + 385 (0)1 3861-426:
ponedjeljak – petak od 8:00 do 17:00 sati
 

DOSTAVA
Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 1000 kn.

Cjenjenim kupcima nudimo uslugu dostave putem kurirske službe.
Rokovi dostave su od 2 do 3 radna dana u Republici Hrvatskoj.
Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, te moguća vidljiva oštećenja prijaviti ili odbiti primiti oštećenu pošiljku.

ISPORUKA U DRUGE ZEMLJE
Moguće je, molimo Vas da nas kontaktirate. Ukoliko želite kupiti bilo koji od proizvoda, raspitajte se kod vaše carinske ispostave koliko bi Vas koštala carina, špediterske i ostale usluge, s obzirom da to bitno poskupljuje sam proizvod.

POŠTARINA
Poštarina za narudžbe do 1000,00 kn iznosi 50,00 kuna za cijelo područje Republike Hrvatske, ukoliko je vrijednost naručene robe viša od 1000,00 kn, roba će biti naplaćena i isporučena bez troška dostave.
Sva roba dostavlja se posredstvom kurirske slubže na području Repbulike Hrvatske.
Prilikom gotovinskog plaćanja pouzećem, za iznose iznad 1000,00 kn, Ovlašteni servis Mrkša ne snosi troškove naplate za uslugu platnog prometa određenu od strane Hrvatske pošte.

OBAVIJESTI O WEB TRGOVINI
Ovlašteni servis Mrkša. svakodnevno obnavlja i provjerava podatke na svojim web stranicama. Ovlašteni servis Mrkša ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U nekim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Ovlašteni servis Mrkša se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o drugim mogućnostima.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
OVLAŠTENI SERVIS MRKŠA
Zagrebačka cesta 216a, 10000 Zagreb

Tel: + 385 (0)1 3861-426
Fax: + 385(0)1 3896-474
e-mail:info@fiat-mrksa.hr

ZAMJENA I POVRAT ROBE
Roba se može vratiti (o svom trošku) u roku 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj ambalaži i na adresu poduzeća OVLAŠTENI SERVIS MRKŠA, Zagrebačka cesta 216a, 10000 Zagreb. Zamjena robe isključuje robu koja je korištena. Kod zamjene robe treba biti priložen original račun.

UVJETI, ROK I POSTUPAK OSTVARIVANJA PRAVA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

 1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora
  Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
  Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (OVLAŠTENI SERVIS MRKŠA, Zagrebačka cesta 216a, 10000 Zagreb ili elektroničkom poštom info@fiat-mrksa.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.
  Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana sklapanja ugovora (izdavanja računa).

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

< Link za preuzimanje OBRAZCA za jednostrani raskid ugovora >

 1. Povrat uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

 1. Povrat robe
  Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama na adresu Ovlašteni servis Mrkpa, Zagrebačka cesta 216a,10000 Zagreb.
 2. Troškovi povrata robe
  Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.
 3. Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe
  Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
 4. Pisani prigovor
  Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N.41./2014.), možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte na:
 • OVLAŠTENI SERVIS MRKŠA, Zagrebačka cesta 216a, 10000 Zagreb
 • e-mail adresu: info@fiat-mrksa.hr

Kako bi Vam sukladno članku 10. stavak 5. Zakona potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.

Odgovor na Vaš prigovor zakonski moramo dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se možete obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

Ukoliko prihvaćate uvjete korištenja, prihvaćate i Opće uvjete poslovanja.

Ovlašteni servis Mrkša zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske.

7 . Odgovornost za materijalne nedostatke
Za materijalne nedostatke proizvoda odgovaramo sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima.

Za besplatno zbrinjavanje EE otpada koji nastaje od proizvoda kupljenih putem ove internetske trgovine (web shopa), kupac se može obratiti ovlaštenom sakupljaču EE otpada na području jedinice lokalne samouprave u kojoj kupac prebiva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *